Zonnestorm

Zonnestorm is een superdik, superspannend verhaal over het einde van de wereld. 21 december 2012, dan moet het allemaal gebeuren. Wat dan? Dat kun je lezen in Zonnestorm. Het verhaal begint op 1 oktober. Iedere dag kun je meelezen met de avonturen van Floor, Lucas en Aran. Tot dé dag...

Niemand nam de waarschuwing van NASA serieus. Maar het is echt: het einde van de wereld is nabij. Door een verwoestende zonnestorm worden miljoenen levens bedreigd. In de paniek die uitbreekt, zoeken drie klasgenoten naar een manier om de zonnestorm te overleven.
De eigenzinnige Floor is vastbesloten de wereld in haar eentje te redden, maar maakt meer kapot dan haar lief is.
De onzekere Aran weet dat zijn veilige computerwereldje zal verdwijnen door de ramp. Nu moet hij de echte wereld trotseren.
De arrogante Lucas vlucht in zijn muzikale carrière, maar ziet in dat hij moet veranderen als hij niet alleen wil achterblijven.
Alle drie moeten ze hun grenzen verleggen en die ene vraag beantwoorden: hoever kan en mág je gaan?

Zonnestorm heeft een gevaarlijk mooie omslag van Jeroen Murré.

Zonnestorm is verschenen bij uitgeverij De Vier Windstreken. Het boek is maar liefst 397 bladzijde dik en kost € 9,95. Het is bij mij te bestellen (omdat het niet door de brievenbus kan, betaal je extra verzendkosten). Ook kun je Zonnestorm in iedere boekhandel bestellen.

Meer informatie over het boek, de achtergrond en de voorspellingen kun je lezen op www.zonnestorm.nu.