Hendrick de hollandsche indiaan

Boekpresentatie

Zondag 1 oktober vond de boekpresentatie plaats in kinderboekenwinkel de Boekenberg in Eindhoven. Hendrick stond prominent in de etalage.

Boekenpresentatie in Eindhoven

Het was een groot feest. De kinderboekenwinkel was afgeladen.

De kinderboekenwinkel vol mensen

Nadat ik een korte presentatie had gehouden over de historische achtergrond van het boek vertelde eigenaar Jos Walta hoe laaiend enthousiast hij over Hendrick was. Hij was echt onder de indruk en dat is natuurlijk super gaaf. Tijdens het voorlezen struikelde hij enigszins over de moeilijke Indianen namen maar dat mocht de pret niet drukken.

Het event in Eindhoven

De eerste exemplaren heb ik weggegeven aan mijn zus en broer.

Mijn zus en broer

Ik geloof dat alle aanwezigen heel erg veel zin hadden om meteen te gaan lezen. Maar eerst werd ik overstelpt met cadeautjes. Echt niet normaal wat ben ik weer verwend!! En wat is iedereen creatief geweest. Van mijn zus Gemma Mastenbroek kreeg ik heerlijke bonbons waar ze de kaft van Hendrick op had laten drukken. Echt heel bijzonder en heel erg lekker.

Hendrick bonbons

Van schrijfvriendin Suzanne Wouda kreeg ik een overlevingspakket voor de volgende keer dat ik op reis moet naar de Indianen. En van Hanneke kreeg ik een superleuke zelf gehaakte indiaan. Ik heb echt genoten en wil iedereen bedanken voor de aanwezigheid en voor de geweldige cadeaus!!! Als ik trouwens over een maandje moddervet ben, dan zou dat wel eens kunnen liggen en alles chocola die ik gekregen heb...

Overlevingspakket