2022

Hallo 2022

Strip deel 2

Welkom in 2022 allemaal.
Ik wens iedereen veel mooie avonturen toe.

Ik heb weer genoeg ideeën voor komend jaar.

Het plaatje zegt waarschijnlijk genoeg: illustrator Remco Nieboer en ik zijn druk bezig om het tweede deel van onze AVI-strip over Baas Bart en Mees de Sjees uit te brengen. Dat had al veel eerder moeten gebeuren. Maar er kwamen een verhuizing en een knuffelbeer tussen. Nu laten we ons niet meer van de wijs brengen. De strip moet af!

Verder zijn de eerste maanden van het jaar gevuld met het afmaken van mijn historische roman over de tweede wereld oorlog. Redactie, eindredactie, het boek klaarmaken voor de drukker. Allemaal heel spannend! En hopelijk ligt het dan voor begin mei in de winkel.

Daarna ga ik me storten op Gehekt. Een boek voor 7-9-jarigen. Ik heb echt een superleuk idee en kan niet wachten om dat te gaan uitwerken.

En daarna wil ik weer eens ouderwetse fantasy gaan schrijven. Het begin van het idee en de wereld is er. Maar er moet nog heel veel groeien en uitgewerkt worden. Zodat er hopelijk een dikke pil ontstaat die niemand weg wil leggen. Ik vermaak me daar wel mee komend jaar!