Zin in Bloed

Zin in bloed is een spannend vampierboek voor de jeugd. Het is een zogenaamd makkelijk-lezen-boek. Dat wil zeggen dat het geschikt is voor iedereen die moeite heeft met lezen. Het verhaal is geschreven met korte zinnen. Makkelijke woorden. En veel witruimte op de pagina. Maar het verhaal is absoluut niet saai of kinderachtig. Juist niet!

Tobias kijkt naar haar. Hij kijkt naar de ader in haar nek. De ader is een dun, blauw streepje. De ader klopt net als haar hart. Tobias wil in de nek van zijn moeder bijten. Hij wil het warme bloed uit haar zuigen. Hoe zou het smaken? denkt hij. Is het bloed van mijn moeder zoet en warm? Blijft het lekker aan mijn tong plakken?

Tobias wil zijn moeder en zijn vriendin Femke beschermen tegen vampiers. Maar dan moet hij wel een mens worden. Hij bedenkt een geniaal plan. Een plan dat hem bijna zijn leven kost. En dan staan hij en Femke oog in oog met een vampier. Tobias kan geen kant meer op. Hij kan nog maar een ding doen…

Met geweldige illustraties van Walter Donker.

Zin in bloed kost € 14,00 en is te bestellen via de webshop.

Zin in bloed verscheen bij uitgeverij Van Tricht in de zogenaamde Troef-reeks.

De Troef-reeks is een serie boeken over onderwerpen die jongeren die moeilijk lezen (waaronder dove jongeren) gaaf vinden. De boeken gaan bijvoorbeeld over liefde, andere culturen, drugs en chatten. Maar de zinnen en woorden zijn niet zo moeilijk, zodat de jongeren het boek kunnen lezen zonder steeds het woordenboek te hoeven pakken.

Keurmerk