Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken

Remco Nieboer

Remco Nieboer is freelance illustrator, vormgever en kunstenaar. Met Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken slaat hij een hele nieuwe weg in. Voor het eerst tekent hij nu voor kinderen. En met succes. In Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken staan vrolijke, sprekende illustraties die het hele verhaal in beeld vertellen.

Deze gedreven kunstenaar is van alle markten thuis. Hij tekent steampunk, fantasy, sciencefiction, historische afbeeldingen, dieren (waarbij hij zich graag laat inspireren door zijn twee katten), portretten en abstract werk. Daarnaast vereeuwigd hij graag auto's, zijn grote hobby. In opdracht maakt hij van foto's van klassiekers/oldtimers een waar kunstwerk.

Ook heeft Remco verschillende strips op zijn naam staan, waaronder Queest de Grote, een kleine demon met een heel groot ego en een hele grote mond. Zijn werk is zowel in Nederland als in het buitenland gepubliceerd. Veel van zijn werk is te vinden op zijn website: www.reer-art.nl. Zijn dagelijkse bezigheden zijn te volgen via zijn blog.

Samen met Bianca maakte hij inmiddels ook een vervolg op Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken en maakten ze samen een strip op AVI M3-niveau.