Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

Zilvernimf

Introductie

Verhalen

Fragment

Illustratrice

Boekpresentatie

 

Zilvernimf en andere bittere sprookjes is een sprookjesboek voor volwassenen die niet van zoete verhaaltjes houden.
Een prachtig geïllustreerd, fullcolour boekwerk met zeven betoverende sprookjes waarin de hoofdpersonen niet lang en gelukkig leven. Als ze het al overleven…
Desondanks is het een magisch boek vol prinsessen en monsters, helden en slechteriken, zieke kinderen en gemene stiefouders, en onschuldige meisjes en boze tovenaars. Alle traditionele sprookjesthema’s worden behandeld: liefde, wraak, hebzucht, angst en hoop.

Klik hier om door het eerste hoofdstuk te bladeren.

Bianca Mastenbroek heeft voor dit boek samengewerkt met illustratrice Iris Compiet, die de verhalen in adembenemende beelden heeft omgezet. Door de afwijkende vormgeving is het boek een waar kunstwerk geworden.

Zilvernimf en andere bittere sprookjes is een betoverend boek. Zowel de verhalen als de illustraties grijpen je bij de strot en laten je niet meer los. Tot het onontkoombare einde…uitverkocht

Zilvernimf en andere bittere sprookjes is helaas niet meer te bestellen. Je kunt Zilvernimf wel in de bibliotheek vinden.

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Vuurproef