Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

De boom in

Recensies

Introductie

Fragment

 

21 augustus 2013

De dove Gobel woont in een weeshuis, omdat zijn familie aan een vreselijke ziekte is overleden. Het is er hard en oneerlijk. Op een dag wordt hij meegenomen door de kapitein van schip Aglaope en het grote avontuur op zee begint. Deel in de serie 'De gestreepte boekjes'. Voor elke maand zijn er twee boekjes, waarvan er één over Borre gaat. Ze zijn bedoeld om de lees- en taalontwikkeling te stimuleren. Met kleurige, stripachtige illustraties. Dit boekje is bedoeld voor kinderen in groep acht. Bij dit boekje is een Engels taalspel op internet geplaatst waar de kinderen enkele vragen, door middel van een code voor in het boekje, over het verhaal kunnen beantwoorden. Vanaf ca. 11 jaar.

NBD|Biblion

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
De boom in