Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

De boom in

Introductie

Fragment

Boekpresentatie

Recensies

 

Robin is anders is een aangrijpend boek over twee broers die naar Amerika gaan voor dolfijntherapie. Het is geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal. Het boek is zelfstandig leesbaar voor kinderen vanaf acht jaar, maar voor jongere kinderen zeer geschikt om voor te lezen.

Mikes broer Robin is anders. Hij is tien, maar lijkt een peuter van drie.
Mike vindt dat niet altijd even leuk. Hij zou graag een normale broer willen hebben.
Met het hele gezin gaan ze naar Amerika voor hulp. Daar mogen de broers met Squirt de dolfijn zwemmen.
Kan Squirt hun leven veranderen?

Robin is anders is een full-colour hardcover boek met vrolijke kleurenillustraties van Tracy van de Ven.

De volledige opbrengst van dit boek komt ten goede aan Stichting Duncan. Een stichting die dolfijntherapie voor gehandicapte kinderen financieel mogelijk maakt.

Robin is anders kost € 11,95 en is bij mij te bestellen. Omdat ik het goede doel heel graag wil sponsoren, neem ik een deel van de verzendkosten voor mijn rekening. Voor slechts € 12,50 wordt Robin is anders thuisbezorgd!

ACTIE

Tot 1 december 2012 kun je en het goede doel sponsoren en jezelf en iemand anders blij maken. Twee exemplaren kosten slechts € 20,- (exclusief € 2,50 verzendkosten) Wil je gebruikmaken van deze actie, stuur mij dan een mail!

 

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Geheugenstrijd