Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

Lezers op de foto met mijn boeken

 

Mijn boeken worden door jong en oud gelezen. Hieronder een kleine foto impressie. Heb jij een leuke lezersfoto van één van mijn boeken, stuur hem dan per mail, dan plaats ik hem hier.

Vuurproef

Sasja is helemaal verdiept in Vuurproef.

Bottenduider

Bottenduider duikt op in een wel heel onverwachte plaats: de vrachtwagen van Joop Bonte, fan van het eerste uur.

Geheugenstrijd

Joop kan niet stoppen met lezen in Geheugenstrijd. Het boek moet overal mee naar toe.

Bobbel

Een wel heel jonge lezer van Bobbel & Bengel gaan aapjes kijken. Je kunt natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met het lezen van mijn boeken.

Joop met Vuurproef

Dat is je pas inleven! Joop waant zich helemaal in de middeleeuwen met Vuurproef. Nu maar hopen dat de schout hem niet betrapt en op de vuurstapel zet.

Britte met Alissa

Lezen is leuk! Britte van der Heijden leest iedere avond voor het slapen gaan. 'Ik heb Alissa's droom in één keer uit gelezen.'

Gaya met Bobbel & Bengel

Mama: 'En wat doet het poesje?'
Gaya: 'Poesje, poesje!'
Mama: 'En wat is dat?'
Gaya: 'Aap!'
Mama: 'Wat doet de aap?'
Gaya: 'Oe!'
Mama: 'Vind je dit boekje leuk?'
Gaya: graai.
En zo gingen Bobbel & Bengel met Gaya mee naar huis.

Bobbel en Bengel

Fealan zei maar één ding toen zijn vader hem Bobbel en Bengel liet zien: 'Die!'
Daarna was hij volledig verdiept in het boekje en moest het natuurlijk mee naar huis.

In de val

Kijk eens hoe trots Stefan is op zijn exemplaar van In de val.
'Die kan ik lezen,' zei hij stoer. En die akelige wond op zijn wang, die kwam echt niet van een draak...

Gaya

Een jaar na de aankoop, is Gaya behoorlijk gegroeid. Maar Bobbel en Bengel zijn nog steeds favoriet. Inmiddels kent ze het boekje zo goed, dat zij het nu aan mamavoorleest. Ze verteld heel enthousiast over Bobbel, Bengel, aapjes, ijsjes en boze Gijs.

Pien en Jeppe worden voorgelezen uit Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken. Commentaar van hun vader: ' Ik heb het al zeker 15 keer moeten voorlezen en het einde is nog niet in zicht...'

De opa van Pien en Jeppe wilde wel eens een ander boek voorlezen. Ook In de val is een succes.

Arend

Op 20 februari ging het tweede deel van Bobbel en Bengel naar de drukker. Het prentenboekje wordt in China gedrukt en daardoor duurt het een dikke twee maanden voordat het in Nederland is. Zo lang wil Arend  niet wachten. In afwachting van nieuwe avonturen van Bobbel en Bengel leest Arend deel één nog maar een keer. Nog heel even geduld, Arend!

Bottenduider

Het is niet dat Rosalie niet op de foto wilde, maar nadat ze eenmaal begonnen was in Bottenduider, wilde ze niet meer stoppen. Ook niet voor de foto! Een schot in de roos, volgens haar moeder. Super spannend, volgens Rosalie.

Marthe

Marthe is fan. Ze heeft al drie boeken van mij gelezen, waaronder de eerste druk van Bottenduider.

B&B middag

Dit zijn de twee grootste fans van Bobbel & Bengel. Mama Mariëlle heeft zelfs een Bobbel & Bengel middag georganiseerd. De foto's spreken voor zich.

Vrii!

Hendrik heeft de halve wereld over gereisd. Ook in Brunei (let op de palmbomen) lezen ze Vrij! Met dank aan Marja voor de creatieve foto!

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Vuurproef Bottenduider, eerste drukBottenduider, eerste druk In de val Vuurproef Bottenduider Bottenduider, eerste druk De boom in In de schaduw van de Geselberg Het gebroken zwaard Bobbel en Bengel en aapjes kijken Zilvernimf en andere bittere sprookjes
Lezers met mijn boeken