Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

De boom in

Introductie

Fragment

Signeren

Recensies

 

Geheugenstrijd is het eerste deel van een spannende fantasytrilogie die zich afspeelt op het eiland Arandia.

Het leven van Vana en Fokko verandert volledig als ze door de koning van Arandia uitgekozen worden voor een exclusieve opleiding. Een hele eer, maar toch is de tweeling wantrouwend. Hun leraren lijken iets verborgen te houden.
Ze komen erachter dat het eiland lang niet zo veilig is als ze altijd hadden gedacht. De magische barrière die Arandia moet beschermen, is ernstig verzwakt.
Dan zet een vernietigende oorlogsvloot koers naar het eiland. De dienaren van de Gehoornde hebben maar één doel: het leven op Arandia verwoesten.
Vana en Fokko vechten ieder hun eigen strijd tegen de vijand. Een strijd die ze steeds dichter bij een afschuwelijk geheim en een onmogelijke keus brengt. 

Geheugenstrijd heeft een van fantastisch mooie omslag van de onvolprezen illustratrice Iris Compiet. De landkaart is getekend door illustrator Remco Nieboer.

Geheugenstrijd is verschenen bij uitgeverij De Vier Windstreken. Het boek kost € 13,95 en is bij mij te bestellen. Ook kun je Geheugenstrijd in iedere boekhandel bestellen.

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Geheugenstrijd