Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

De boom in

Introductie

Fragment

Recensies

 

Dodenmasker is een leesboekje voor kinderen vanaf negen jaar, die van spannende, mysterieuze verhalen houden.

Dodenmasker is een zogenoemd samenleesboekje. Het is de bedoeling om de tekst met zijn tweeën te lezen: met een klasgenoot, een vriend, een broer of zus, een ouder of een leerkracht. De tekst van het verhaal is afwisselend moeilijk en makkelijk geschreven. Daarom heeft het boek ook twee AVI niveaus: AVI M6 en AVI M7. Zo kun je samen een boek lezen, ieder op zijn eigen niveau. Samen lezen is leuk en leerzaam!

Nadat Justin in een Italiaans museum een geheimzinnig Romeins masker heeft opgehad, gedraagt hij zich erg vreemd. Hij noemt zijn beste vriend Ruben ‘slaaf’ en eist dat ze naar Nijmegen gaan om ene Dulce te zoeken. Wat is er met Justin aan de hand? En wie is toch die mysterieuze Dulce?

Net zoals bij Meesterdief, zijn de illustraties van Robbert Damen. Hij heeft het verhaal weer tot een grotere hoogte weten te brengen door zijn spannende en kleurrijke tekeningen. Het verhaal er helemaal door tot leven gekomen.

Klik hier om door een stukje van het boek te bladeren.

Dodenmasker is verschenen bij uitgeverij Delubas. Dodenmasker is een deel uit de serie samenleesboeken.

Het boek kost € 12,95 en is bij mij te bestellen.

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
De boom in