Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken

Introductie

Fragment

Recensies

 

Bottenduider is een onheilspellende fantasyroman voor jong en oud.

Leerlinghofduider Ajala moet voor de koning een Bottenduiding doen om inzicht te krijgen in de schermutselingen in de bergstreek. Ajala komt erachter dat er groot gevaar dreigt voor hertog Bauenold. De Botten vertellen haar dat water tot de dood zal leiden.
Tijdens die Bottenduiding stuit Ajala ook op een onheilspellende dreiging voor het koninkrijk. Een verrader maakt gebruik van duistere magie om alles wat de koning lief heeft te vernietigen. Alles draait om de dood van de koningin, vijftien jaar geleden.

De hertog trekt met zijn zoon Lanzo en page Miron de bergen in. Lanzo en Miron zijn vastbesloten om als held terug te keren. Hun avontuur pakt anders uit dan verwacht. Hun vriendschap komt onder druk te staan, mannen sterven een afschuwelijke dood en Miron krijgt vreemde dromen. Is hij bijzonder?

In het kasteel valt Ajala midden in een wereld volgeheimen, politieke intriges en oneerlijkheid. Stukje bij beetje komt ze achter de afschuwelijke waarheid. De dreiging voor het koninkrijk is groter dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Als zij geen oplossing vindt, is alles verloren…

Laat Ajala de toekomst door anderen bepalen of neent ze zelf het heft in handen? Lukt het haar een oplossing te vinden vóór de donkere maan? Lees het in deze luxe hardcover. De eerste druk (die niet meer verkrijgbaar is) had een prachtige omslagillustratie van Daisy van den Berg. Hier kun je zien hoe die omslagillustratie langzaam maar zeker vorm kreeg. In het boek staat een landkaart van Remco Nieboer.

"Ik voel het in mijn botten: dit is een heerlijk verhaal"
Alex de Jong, uitgever Books of Fantasy/Pure Fantasy

Klik hier om door Hoofdstuk 1 te bladeren.

ebookBottenduider is te bestellen voor € 14,95. Bottenduider is ook verkrijgbaar als ebook (epub op pdf) voor slechts € 5,--. Stuur een mailtje met daarin het gewenste bestandsformaat.

 

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Vuurproef