Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken

Illustrator

Introductie

Fragment

Reacties

 

Remco NieboerRemco Nieboer is freelance illustrator, vormgever en kunstenaar. Met Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken slaat hij een hele nieuwe weg in. Voor het eerst tekent hij nu voor kinderen. En met succes. In Bobbel en Bengel gaan aapjes kijken staan vrolijke, sprekende illustraties die het hele verhaal in beeld vertellen.

Deze gedreven kunstenaar is van alle markten thuis. Hij tekent steampunk, fantasy, sciencefiction, historische afbeeldingen, dieren (waarbij hij zich graag laat inspireren door zijn twee katten), portretten en abstract werk. Daarnaast vereeuwigd hij graag auto's, zijn grote hobby. In opdracht maakt hij van foto's van klassiekers/oldtimers een waar kunstwerk.
Ook heeft Remco verschillende strips op zijn naam staan, waaronder Queest de Grote, een kleine demon met een heel groot ego en een hele grote mond.
Zijn werk is zowel in Nederland als in het buitenland gepubliceerd. Veel van zijn werk is te vinden op zijn website: www.reer-art.nl. Zijn dagelijkse bezigheden zijn te volgen via zijn blog.
Samen met Bianca werkt hij nu aan een strip op AVI M3 niveau.

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Vuurproef