Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Lezers op de foto

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

De boom in

Introductie

Fragment

Recensies

Boekpresentatie

In de pers

 

Dat Norbert Kleijngeld geadopteerd is, is nooit een geheim geweest. Maar wie zijn biologische ouders waren, wist hij niet. Vanaf zijn puberteit ging hij op zoek naar zijn wortels.

Op zijn twintigste ontmoette hij zijn biologische moeder, een schizofrene vrouw. Ondanks haar ziekte probeerde Norbert toch een band met haar op te bouwen, wat alles behalve gemakkelijk was. Mede omdat ze hem nooit wilde vertellen wie zijn biologische vader was. ‘Dat is een groot geheim,’ zei ze alleen.

Norbert voelde zich niet compleet, hij had het laatste puzzelstukje nodig en ging op zoek naar zijn biologische vader. Gedurende zijn leven waren er aanwijzingen genoeg, maar pas in 2012 vielen die op z’n plaats: Guus Hiddink was zijn vader! Maar de bekende coach ontkent dat en wil niet meewerken aan een DNA-test.

Norbert doet alles om erkenning van zijn biologische vader te krijgen. Dit is zijn onthullende verhaal.

Remco Nieboer heeft de knallende cover gemaakt.

Guus, wie ben ik? kost € 19,95. Het is natuurlijk bij mij te bestellen (ook met handtekening, stuur dan even een mailtje).

Ook kun je Guus, wie ben ik? in iedere (web)boekhandel bestellen. Of bij Norbert Kleijngeld zelf.

Lees hier het begin van het boek.

 

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Geheugenstrijd