Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

Nieuws

Oktober 2011

2011:
november
september
augustus
juli
juni
mei
april
maart
februari
januari

2010

2009

2008


GeheugenstrijdHalf oktober verschijnt Geheugenstrijd! Het eerste deel van een spannende fantasytrilogie. Geheugenstrijd heeft een van fantastisch mooie omslag van de onvolprezen illustratrice Iris Compiet.
Op 15 oktober zal ik Geheugenstrijd voor het eerst signeren in boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout (adres: Arendshof 263, 4901 NE Oosterhout). Van 14.00 tot 15.30 uur zal ik signeren. Daarna moet er natuurlijk geproost worden op mijn nieuwe boek. Vanaf 16.00 uur heffen we het glas in café De Beurs (adres: Klappeijstraat 4-6, 4901 HE Oosterhout).
Iedereen is van harte welkom!
Kijk hier voor de foto's. En hier voor het artikel dat verscheen in het Weekblad voor Oosterhout. Op Fantasy Wereld verscheen een leuk interview.

Schatten uit de schaduwOp 4 oktober vond de boekpresentatie plaats van Schatten uit de schaduw. Een boek over archeologische vondsten uit Groningen, waarover spannende, meeslepende en intrigerende verhalen zijn geschreven door meerdere auteurs, namelijk Tais Teng, Christien Boomsma, Martijn Lindeboom en stadsarcheoloog Gert Kortekaas. In Schatten uit de schaduw staan twee verhalen van mijn hand.
Bananen en zand is gebaseerd op het skelet van een Soenda Langoer aapje dat in de 17e eeuw in het secreet van het Rode Weeshuis is gevonden.
In de goot
gaat over een gouden ring met twee saffieren en hoe PF24deze op de Markt in Groningen terecht is gekomen in de 15e eeuw.
Schatten uit de schaduw 
is een prachtig, leerzaam en kleurrijk boek voor jong en oud, met illustraties van Remco Nieboer.

Op 18 oktober viel PF 24 in de brievenbus. In dit dikke nummer ook weer een verhaal van mij: Vleugels van het lot. Met een prachtige illustratie van Sander van Zijl.

 

Op 22 oktober vond de prijsuitreiking plaats van de Fantasy Strijd Brugge. 277 inzendingen dongen naar de eerste prijs van € 750. Ik werd 25e met het verhaal De vinger des doods. Het leverde me een mooie publicatie op in het boekwerkje met de beste 28 verhalen: Fantastisch Strijdtoneel II

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Vuurproef Zilvernimf en andere bittere sprookjesBobbel en Bengel en aapjes kijkenHet gebroken zwaardIn de schaduw van de GeselbergDe boom inBottenduider, eerste drukBottenduiderVuurproef In de val