Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

Nieuws

Maart 2011

2011:
november
oktober
september
augustus
juli
juni
mei
april
februari
januari

2010

2009

2008


in de val

Op 7 maart kwam de postbode met twee dozen aanzetten. Een tweeling! Twee van mijn boeken kwamen gelijktijdig van de drukker.
Als trotse moeder presenteer ik:

in de val
een leesboekje voor kinderen in groep drie (vanaf vijf jaar), op AVI M3 niveau
geboren op 7 maart 2011
27 bladzijden
gewicht: 190 gram
uitgever: De vier windstreken

De boom inDe boom in
een leesboekje voor kinderen in groep zes (vanaf negen jaar)
geboren op 7 maart 2011
24 bladzijden
gewicht: 171 gram
uitgever: Pica

Allebei de boekjes zijn ontzettend leuk geworden. Ik ben er heel, heel erg blij mee!

Pure ThrillersHet eerste nummer van het gloednieuwe magazine Pure Thrillers is uitgekomen. En in dat eerste nummer staat een verhaal van mij: Bloedheet. Het is een spannend verhaal met een bovennatuurlijk tintje. Dus geen hardcore thriller, maar suspense. Ik heb in ieder geval veel plezier beleefd aan het schrijven. Hopelijk heeft de lezer dat met het lezen.

Op 26 maart sta ik met mijn boeken op Terracon 2011, een conventie georganiseerd door SF-Terra. Daar zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden van Fantastels, de schrijfwedstrijd die ik vorig jaar gewonnen heb en waar ik dit jaar jurylid van ben geweest.

PF 22PF 22 is uit! Het laatste nummer waarvan ik hoofdredacteur ben/was. In mijn column neem ik afscheid van tweeëneenhalf jaar de zweep zwaaien over Pure Fantasy. In mijn afscheidsnummer staat ook een verhaal van mij: Het laatste offer. Dit verhaal bereikte een zesde plaats in de Unleash Award van 2010.

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Vuurproef Zilvernimf en andere bittere sprookjesBobbel en Bengel en aapjes kijkenHet gebroken zwaardIn de schaduw van de GeselbergDe boom inBottenduider, eerste drukBottenduiderVuurproef In de val