Home

- Nieuws
- Auteur
- Publicaties
- Bestellen
- Gastenboek

Mail

Volg mij op

Boeken

- kinderen
- jeugd
- volwassenen

Nieuws

Februari 2011

2011:
november
oktober
september
augustus
juli
juni
mei
april
maart
januari

2010

2009

2008


Ik kreeg heel leuk bericht van uitgeverij Pica. Mijn manuscript Alissa's droom is door hen geaccepteerd voor publicatie. In het schooljaar 2011/2012 zal Alissa's droom verschijnen in de reeks De Gestreepte Boekjes. Alissa's droom is geschreven voor kinderen in groep 7. In april komt bij uitgeverij Pica mijn eerste Gestreepte Boekje De boom in uit. Dat boekje is voor kinderen in groep 6.

Op 9 februari verscheen een superleuk interview met mij in het populaire vrouwenblad Vriendin.

ZoutSamen met collega auteur Martijn Lindeboom en illustrator/vormgever Remco Nieboer ga ik voor een opdrachtgever een boek schrijven over zout, de gouden grondstof van de provincie Groningen. Dat klinkt saai, maar geloof mij, het wordt een pittig boek! Half november moet het uitkomen, dus wij moeten hard aan de slag.

Ik kreeg ook heel leuk bericht van uitgeverij Van Tricht. Deze uitgeverij geeft onder andere makkelijk-lezen boekjes uit in de populaire Troef-reeks. Dat zijn boekjes die speciaal geschreven zijn voor jongeren die moeite hebben met lezen, waaronder doven. Ik mag een boekje gaan schrijven voor deze reeks, over vampiers. Een hele uitdaging, want makkelijk-lezen is absoluut niet makkelijk te schrijven! Ook dat boekje moet nog dit jaar verschijnen.

 

Logo Bianca Mastenbroek
Bianca Mastenbroek Bianca Mastenbroek (1975) is geboren en getogen in De Moer (zes straten, een kerk en een café) en woont sinds 1995 in Eindhoven.
Zoals heel veel schrijvers was ze van jongs af aan al gek op lezen en schrijven. Als kind schreef ze hele schriften vol. Haar allereerste ‘boek’ heeft ze als tiener nog op de typemachine uitgetypt.
 
  Lees meer op de pagina 'Auteur'  
     
Vuurproef Zilvernimf en andere bittere sprookjesBobbel en Bengel en aapjes kijkenHet gebroken zwaardIn de schaduw van de GeselbergDe boom inBottenduider, eerste drukBottenduiderVuurproef In de val